Thursday, April 7, 2011

awak ... saya sedih !

awak , awak tahu kan saye still sayang kan awak ?
 tapi , ape bleyh saye buat skarang nih just diam ,
 walaupown kite da break , saya ta kan lpekan awak ,
awak ! sebenarnye saye ta de niat pun nx break ngan awak tahu ?
tapi , saye da ta than ngan prangai awak , mmg penad lah ..
 awak tahu ? mmg ta slahkan nx jeles , tapi , brtempat jgak lah awak ..
 bile awak jeles , saye ckp saye just mmber , tapi , awak ta pham kan ..
awk still ingt dye tue mcm skandal or what lah dgn saye kan ?
 knape awak? knapew? bile saye ckp , saye jeles ngan awak ,
awak pown ckp bende yg same dgn saye kan ?
knape awak maseh ta bleyh nx bndingkan yea ? saye da penad ngan awak ..
bg saye , awak nih ta pham erti bercinte lg , bkan plak saye nx ckp ,
saye nih pro dlm bdang brcinte .. awak ckp lah kat sume org yg kite da ptus ..
bia lah sume org tahu kan2 ? awak , klu awak still sygkan saye ,
awak ta kan cite kat org yg kite da break kan ?
tapi , knape stiap kali org tnye ,awak ckp saye ngan awak da break ?
saye sedih sgt2 awak ..  saye ta on num cel sbb saye nx hlang kan dri saye drpd txt awak ,
sbb saye ta nak yg saye nih trhegeh ngan awak .. saye ta nak , awak tahu ?
 tapi , bile saye ta txt awak , saye rse sunyi sgt2 ..
urmmm , trus terang saye ckp kat awak , awak mmg ta pndai amek haty saye ..
saye da penad ngan prangai awak .. saya ta nak awk trkong2 dgn saye lgi ,
 saye tahu , slame 6blan saye dgn awak , awak trkong2 kan ,
wlupown dari zahir nye awak ta bgtaw saye , tpi , saye tahu ..
 awak , saye rndu sgt2 kat awak ? ape yg saye nx bt yea ?
saye ta nak mngalirkan airmte lgi sbb awak .. tpi, saye ta kuat lah awak ..
untonglah kan , awak ade jgak org nx dgr prob awak ..
 awak ! sket haty mcm mner pown , harus ke awak nx bgtaw org  ?
saye ta pham dgn awak .. awak nih cepat sgt jeles ..,
 saye da sruh awak ubah prangai awak kan ? tpi , awak ta pernah nx brubah ..
 fine ! mmg awak ckp kite ta bersefahaman , but , sume nie sbb sikap awk sndri tahu ?
 if awak tak trlalu jeles dgn sye , kite ta jdyk mcm nih tahu ..
ape yg awak nx jeles ngan saye yea ?? ouhh , sbb ramai ckp kt fb yg sye nie chumel ..
bg saye , sume tue ta de ppew dgn saye awak ,stakat pujian smpai mne lah sgt ..
 sbb tue sye ckap kat awak , saye ta suke dpuji ..
org lain jauh lbih chumel and cantik dari sye ..
awak , saye hrap , awak bleyh ubah dgn sikap awak yg sgt2 jeles tue ..
smpai bile awak nx trus mcm nie ? mmg ta bhagie nnty awak tahu ..
saye hrap , one day nnty awak ta kan brdendam dgn saye ..
 saye ta nak mcm tue , tpi , saye tahu , awak bkan mcm tue kan ?
awak , saye ta penah ckp awak jhat .. tpi , knape awak sndri ckp awak jhat ?
awak ta jhat lah , smpai mne sgt lah awak nx jhat kan ..
 if awak nx brubah , mmg bleyh , tpi , ikut kate haty jgak lah kan ..
 tengs lah slame nih awak snggup jdyk kwan saye ..
sumpah ! saye ta penah ade kwan mcm awak .
awak baik , nkal , mcm2 lah awak buat untuk saye ,, saye hrgai sume tue .
mekasih bnyak2 ye ! akhir skali , saye harap awak ta kan lpe kan saye smpai bile2 ..
selamat tinggal awak .. ! :(

No comments: