Monday, May 2, 2011

chery-easter !

assalamualaikum .
wah3 ! da lme ta usha blog buruk wanie nie , ape kabor lah agk nye ,
tapi oke lah kowt kan2 . hurmm , penad deh ! almklumlah bru balek dri keyL ,
ha ! asl lah tjuk entry nie CHERY EASTER ek .
ha ! nie yg nx cter nie , ceh ! mcm blgak plak . huhu ,,
wanie gla2 bersyukur coz mymom n mydad suda beli a new car lah .
hehe , msty lah hepy , yelah , adek2 wanie pun sume da besar2
so , kire oke lah ade kete yg lebih besar ,
act , kete tue baru kuar ari jumaat 29 april 2011 .
then trus bwak p keyL .
yelah , kete da besor msty kne bwak jlan jauh2 .
ceh ! mcm blagak je kan2 ,
biase lah , wanie sein's mmg poyo glo ! blagak plak uh .
tpi , ta slah kan nx share ngan blogger nie , huh ! suke haty lee .
klu tak ape gune ade blog kan .
hehehe .
nie ade skit wanie nx tnjuk rupe mne kete baru family wanie nie .

^
^
^

CHERY EASTER

ha ! sejibik cam gni lah kete nye , warne pun same , huhu ..
ade rezeki skit , nie lah yg beli nye . hehe
sume da besor mne muat dah kete lme , yelah dulu just wira shajer lah . hehe
erm , ape lgi nie ,
ha ! yg ta than nye , mymom n mydad tukar fown yg same deh ! aduh ! kejelesan
.fown NOKIA C5
tapi sokey lah , tnggu wanie dpat elaun , mcm2 da plan nie . haha
tunggu je lah ..
 oke lah , ta tau nx update ape , td kemain bnyak idea ,
pas uh depan lappy blurr plak . bngok btoi . hahaha
papai !