Friday, April 29, 2011

ah ! wanie sein's tensyen lagi !

hye ! urmm  ...
kdang2 wanie ase nx mara ade , tak mara un ade ..
mcm mne ek ade prasaan mcm tue , ssh lah , tpi , wanie ukan suke brdendam dgn org .
itu bukan sifat saye !
tapi , ape yg bole wanie buat skang dduk diam nd dgr je ape yg org ckap !
ish2 , wanie suke lah tgok org yg heppy nie , sumpah !
rse mcm wanie pun heppy skali . tapi , wlupun hkikat nye TIDAKK !
act , entry klai nih just nx share isi haty wanie yg tak terluah nie , tapi ,
ta taw nx stat mcm mner .
haish ! dah lah kan , bia kan ajer msalah2 tue , wat ape nx pkir lgi !
come on lah wanie, jgn mcm nie, kaw bole hdup sorng tanpe sesiape pun kan ?
ape yg aku nx ta dpt , tapi , tnggu one day nnty , aku akan dptkan
ape yg aku nak dlu , wlupun time tue suda mnjdi KOMAN bg org lain !
keep it up wanie , don give up !
aku yakin aku bole buat untuk mndpatkan something yg aku btul2 nak !
esok wanie maw gerak keyL suda ! so , nnty wanie msty rndu kan Fb nd BLOG buruk
nie . hurmmmm ! sedey !

----------------------------

knape ek dye buat wanie mcm tue ?ntah lah , wanie un ta tau knape !
mmg ase mlang jer nseb wanie skang penah pecaye kat org mcm tue .
klu korang nx tahu , mmg best sgt2 lah bile single mingle nie .
akhirnye wanie brjye jgak lepas drpd dnie percintaan yg ta berape
nak jdyk tue . haha .. rase mcm klakar plak bile ingt balek hal2 tue sume .
CINTA MONYET !

sumpah ! wanie da maleh lee nx couple . sume nye bole buat kwan .
syok lah mcm tue . sume org wanie bole brkwan .
thnxz lah kat sape2 yg sudi brkwan dgn wanie stakat nie .
setitik pun wanie ta penah rndu saat2 dlu kala tue , mngkin frst2 BREAK OFF ! tue
ase hampe skit lah kan , but now , wanie suda oke dri dbelenggu sume tue .

klu dlu org yg bg nsihat sruh wanie tbah hdapi dugaan2 tue ,
tapi skang ase sronok plak bile dpt bg org laen plak semngat untuk trus hdup tnpe
org trsyang !setiap org msty wanie ade ckp

"leks lah , cinte tue bukan smpai kawen pun kan "

ntah lah knape , wanie mmg suke bg nsihat mcm tue kat org skang !
ade jgak lah ase sebak if tngok org laen heppy dgn BF dyorang .
tapi,wanie da ta mo mcm tue lah .
lebih bgos hdup tnpe memikirkan sesiape .
RUNSING LAH !

oke lah , itu je kowt entry wanie kali nie , da ta taw nx ckp ape da.
penad pkir msalah yg ta henti2 kat kepale hotak wanie nie .
pas uh tmbah lg sorrang jntan nie yg btul2 wanie F**k gle2 lah .
arrgghhhh !

mood:BENGANG GLE !





No comments: