Thursday, April 28, 2011

--->AJIM AUFA<---

hye alls ! wah .. ari nie wanie nx update psal sorang boy nie , mle2 dye tgor wanie kt fb , 
dye ckp MONTEL ! sokey lah kan , then , wanie trus trdiam ,
mcm kenal plak wanie ngn si ajim aufa nie .haha  , act , sian jgak lah kat dye .
dye da break .sedey jer kan u . leks lah , bukan smpai kawen pun , sbar jer oke,
nx wat cmner , wanie suke lah tgk u nd gf , sweet glo tahu ? hurmmm .
 ape eh wanie nx update psal ajim aufa nie , knal un bru jer , so ,
ta tau lg ltar belkang dye ape yg cter kat blogger nie .
huhu , soory  ye ! act , dye nie GOOD LOOKING  lah , suke gler tgk picx dye ,
comel lah .. aip ! jgn pkir ukan2 suda taw . haha , nx tgk tak picx dye ?
, rase nx trgelak plak , selambe badak je aku amek picx dye . tpi dpt kbenaran okeh ,
ukan aku amek snyp2 pun lah .. haha  ..
^
^
^

haha , amacam ? comel kan ? sebb tue wanie suke tgk muke dye .. haha .
nx tgok lg?
jap eh !
^
^
^
^
^
^
^
^

nah ! hamek nie , ukan men bnyak agy aku upload picx ajim aufa untuk korang !
hahaha , thnxz jgak lah kat ajim aufa nie coz bg wanie amek picx dye erk .
thnxz2 , huhu .
tpi , trlebih had plak amek kan2 .. jgn mara ! nnt kne jual plak .
huhu ..
pas da upload nie , ape nx story , haish ! itu lee pasal ,
da blank hotak lah ..


p/s untuk AJIM AUFA  : namo sedey2 ye babe ! ta smpai kawen pun relationship tue tau ,
ade jdoh nnty , jgn riso ek , mybe dye yg terbaek kan .
sabar je lah ek .. huhu ..

lastly wanie nx show kat korang psangan yg sweet sgt2 , tpi sume tnggal knangan kan ajim aufa !
soory , coz wanie amek picx nie kat blog ta bg taw plak , hehe ..
 ^
^


hahaha , sweet sgt deh picx korang yg nie , tapi , syang nye da break ..
alah , nx wat cmner , redho jer dgn ape yg brlaku taw2 .
namo sedey2 yea ..
wanie suke tgok org hepy tau ,
hehehe , oke lah ...
sorry lg skali coz wanie amek picx korang nie kat blog ek ..
 byebye !



THANXZ (: !
 --->AJIM AUFA<---









No comments: