Sunday, April 17, 2011

sayang smpai maty !

assalamualaikum

hye ! erm , frstly aku nx ucap tengs sgt kat org yg ta penah jemu dgr prob aku
fatien nur farieza zabri nd nurul nadia othman ali
tengs erk korunk coz sudi dgr prob aku slame ni ..

to farieza: sweet , tengs taw , sbb ko sudi nx share prob ngan aku . aku penad
lah sweet . aku da ta tahan . ko pham aku kan ?
aku syg ko sgt2 .aku nx sgt kite mcm dlu , mkan,study,wat keje ,gy skolah sume kite
same2 kan ? aku sedih lgi lah sweet .
ape yg aku buat sume slah .
ko penah suh aku chill jer kan ? tapi , aku ta bule lah ..
dlu , ko slalu ade time aku ssah nd snang .
now , ko da ta de dkat ngan aku ,
kite da jauh skang .aku sedih lah ..
bile kite dpt jmpe lg yea ? aku rindu ko, airmte aku nih ,
ta benti2 mngalir sweet ..
klu dlu , if aku sedih , bole lah aku nngis kuat2 kat ko kan ?
skang da ta bole , sume aku kne than , aku da besar , ta kan nx nngis2 lg .
aku ingt lg time ko LAP AIRMATE aku . aku ingt smpai mati wei .
itu lah knangan kite time kite brsame ..
ko bnyak bg aku smngat kan .. aku hrgai sume tue ..
ko blajar rjin2 erk , aku slalu doakan kjayaan ko ..
jgn lupe aku taw sweet .. mmmuuuaaahhh !!

to nadya :syg ! tengs jgak sebb ko pun ta penah penad nd jemu untuk dgr
prob aku . wlupun kite brpsah slame 2thun , but , kite still lg
ley jdyk mmber kan ? ko ta penah lupe aku ..
aku syg ko .. ko pham kan feel aku skang mcm mner ?
kite da 12thun kwan . sorry taw if aku bnyak ssah kan ko slame
nie . aku ta kuat lah syg nx than sume bende nie .
sume ksah silam kite , sume aku ingt syg .
aku hope ko pun ta lpe sume tue . aku hepy bile kite dpt mcm
dlu lg syg . sume slah aku ke ? ape yg aku buat kat dye ?
syg , aku ta bule than . msty airmte aku nih nx jgak mngalir .
aku ase mcm bodo jer kan mnangis sbb bnde2
remeh temeh nih .. tapi , sumpah aku ckp , aku ta penah kne sume nih ,
sbb tue aku ta ley accept ape yg da jdyk .
sorry lg sebb aku da bnyak sgt2
ssah kan ko taw , syg ko sgt2 .. mmmmuuuaahhh !!


sweet ! ko taw tak aku nngis bile bace inbox ko kat fb td .. aku ta bole bce lah mcj ko sweet , aku sedih . ta tahu lah knpe .
feel aku skang sedih,sedih,nd trus brsedih.aku btul2
trharu lah sweet bile ko ckp mcm nie .

Between You and Airina Farieza
Airina Farieza April 18 at 1:44pm Report
salam..ai sweet!!ak bce dah..thanks auw..ak terharu sgt ko igt kat ak..ko always wit ak tym hepi,sedey,share kgembiraan b'sama..xsgke ye ang msih igt event LAP AIRMATE tu..hati ko lembut,,byk memendam rasa..ko ske diam..sabar je..tp klu dah xtahan,,air mte tu cam ujan ribut..mleleh aje..one thing u should to know,ak msih sayang kan ko cam dlu..xkira la ko camne pon..ko tetap sahabat ak..ak xkan lpekan ko..btw,ak msih smpn kata2 madah yg ko bg tyme the end of last yer..igt tak??huhu..pic ko ade ak ltak dlm blik..sweet sgt pic kte kan..hihi..ok..ko pon studi molek2 yer..ak doakn ko b'jaya dunia akhirat syg..amin,,sayang n rindu sweet!!mmeemmuuuaahh...sweet 7teen..
 
------------------------------------------
aku ta kan lupe sume sweet in memory kite . yes ! aku still ingt kate2 yg aku bg kat ko
 tue sweet . tengs coz appreaciate it yar .. ily !

No comments: