Saturday, April 16, 2011

entry khas untuk kaw .. (' ':)

huh ! ksedihan giler vavi , nih mmg btul2 mcm haremm ..
aku ingt dye syg aku , but , hurmmm ..
aku kecewa !
wanie , kaw ta bule mcm nih okeh ..
kaw kne kuat ...
aku ta kuat lah wei ...
ye2 je kan aku nx hepy ,
tapi , mmg dpt hepy skejap jer ..
dan untuk kaw , aku hope kaw bhagie smpai bile2 ..
tengs sgt sebb buat aku kecewa gler vavi mcm nie ..
gler2 mnyesal aku mnangis sebb kaw wei ..
mmg ta gune sial !
sumpah !
aku ta caye kaw mcm tue ..
sokey lah , bnde da ilang , ape bule buat lg kan ..
aku accept ape yg kaw da buat kat aku..
aku mmg ta gune kan .
huh !
pegy mmpos lah kaw wei ..
aku da mlas nx amek tahu lg ..
tlong jgn ganggu life aku lg .............
aku benci org mcm kaw ..
f*** off lah !
berambos dri life aku ..
tengs untuk sgalenye ...
i hate u damn much !


nih lagu trakhir untuk kaw ..
pegi mmpos !
aku ta kan update ape2 lg tntang kaw , nd aku akn
delete sume post tntang kaw ..
da ta gune lg kat blog aku ,
buat nyemak jer ... !


No comments: