Monday, March 28, 2011

sewel !

sumpah !aku sedey gler, kat sape aku ley story morry neh erk ? erm , ntah lah . ta pek lah ,
biar lah rahsia . smpan jer prasaan sedey aku neh , sume da jdyk , ape leyh wat agy .
mmg ta gune . nape lah aku bnyak sgt masalah skunk neh , adeh ! pnat lah mcm neh ,
 mmg ase nx bnuh diri , tpi , ta baek lak ckap mcm tue , arrggghh ! ta tahan lah . 
ape yg aku buat slame nih sume nye slah , abes tue apew yg btul ha ? mmg ta pham , 
knape sume nye nx slahkan aku ???????? knapew ??
mmg sedey sgt2 , mcm2 aku da buat bg sume org hepy , last2 aku jgak yg kne 
saket lah mcm nie . mmg rase nx menitiskan air mata , tapi , tak gune jgak if aku terlalu
emosional sgt kan . sumpah ! mmg da ta bley nx brthan , akhir nye aku trpakse mnitis kan airmate wlaupown , ta de sape yg tahu . and aku ta nx org tahu  yg aku mnitiskan airmate .
aku ta suke mlawan ckap org , apew yg dbebelkan , aku trima dgn seada nye .
tapi , kdang2 , ta kan aku nx diam . haish ! rnsing lah mcm nie .
slagi aku bleyh brtahan , aku brthan .. wanie kaw kuat lah . dont giveup okeh !
hurm , itu je yg aku bleyh ckp skunk . aku dah ckap kat nas yg dye kne lpekan
aku untuk smentare nie . sume nie aku buat untuk dri aku sndri ,
slah kew aku buat mcm tue ? haih ! ntah lah , myb , tue jer jlan yg trbaek untuk aku .
knapew sume org hepy ngan fmily dyorang ? tpi , knapew aku tak ? aku tringin sgt nx ade fmily
yg bleyh memahami dri aku , tpi , ta dpat lah . urmmm ..
aku mmg btul2 sedey bile dngar family mmber aku bg smangat kat dye .
tapi , aku ta de mcm tue . senyap jer , itu yg mmbuatkan aku ptah haty , ta pe lah ,
ukan sume org kan bleyh hidup hepy mcm tue , aku ase ade org yg
lgi2 sdeyh dari aku kan2 ?
ape lg yg bleyh aku ckap kan nie ye .
aku hope one time nnty , aku dpat hepy kan sume org , wlu sehina mne un aku , aku tetap aku !
aku ta kan giveup .

Sunday, March 27, 2011

keputusan yg tepat ;)

asslamualaikum ;)
saya menangis ;D
----------------------------------------------
urmm , saya sdih .
saya pasti , yg ambil tahu tntang saya sudah
tentu lpekan saye kan ?
saya kuat lahh ! haha :)
 

saya na jerit kuat2 kat satu dunia and bagi tahu satu dunia bahawa :
saya sayangkan awak !
tapi , saya ta mmpu , saya ta ada kuase
untuk itu
awak , saya sedih .
cuaca pun sedang faham saya ,
awak , saya masih perlukan awak .teramat
perlukan awak !
saya mntak maaf atas kesalahn saya yg lepas2 .
saya ta mmpu berbuat apa2 kali nih kecuali
menangis .
awak , awak tahu tak apa impian saya ?
saya nak awak always ada sebelah saye , tapi , ta bley kan ?
kita jauh syang !
--------------------------------------------------
ya Allah , kalau benar ini jalan takdirku , aku
btul2 terima . aku redha.dan aku masih mmpu
bersyukur atas kurniaanmu tentang perasaan ku
terhadap dia . terima kasih atas pertemuan kami
*setiap pertemuan pasti ade perpisahan . (:

-----------------------------------


awak , lagi skali saya mintak maaf  .
saya ta bleyh cakap yg saya sayang kan awak sbb saya ta nak awak sedey .
awak , saya ta mmpu nx bgitahu awak yg saye rndukan awak  sebb saya ta nak awak rindukan saya .lagipun saya ta nak awak rindukan saya . lagipun saya ta nak awak rasa apa yg saya rasa . saya rela tahan perasan saya .drpd pengetahuan awak . bukan apa , saya ta nak menyusahkan awak . saya tahu awak sayangkan saya .tapi tak mungkin awak mmpu tanggung perasaan itu sorang-sorang . awak msty sedey kan ? awak , saya ta nak awak sedey sebab saya sayang kan awak ! <3
saya kena kuat supaya saya ta lemahkan awak . supaya awak ta sedey . awak , saya nx awak fikir yg saya ta sayangkan awak ! saya nx awak fikir yg saya ta penah rindukan awak ! awak kene fikir yg say ta penah ambil tahu tentang awak okeh ? awak kene fikir yg saye bencikan awak tahu ?!  fikir apa yg saya ckap nie supaye awak ta rase perit nye semua yg kita lalui nie .tahu ?!
buad nie sume untuk family and mase depan awak . (:





Friday, March 18, 2011

curtain OH curtain!!

hey !! kali neh aku nx story pasai aku blajar mnjahit ... ahaks !! sbenar nye ta mnat pown nx jhit2 neh , tapi , ape kan daye , kne jgak larh blajar an .. ta kan larh bju koyak skit un nx kne antar kat org suh jhit , haish !! mmg memalukan kowt .. HAHA ;).. tpi , aku stat blajr ngan mnjahit langsir dpur untuk umah aku larh , ta kan umah hampa kowt kan2 .. ha !! snang jew ,, straight je jhit nye , ukan ssah ... haish !! klu nx senget2 tuh , idak lew kowt ... ase nyew , jdyk apew tah nnty ye !! HEHE :).. hurmm , aku nx tnggu hasil jhitan yg tlah dreka khas oleh mygrandma .. ala2 , interior designer g2 mygrandma taw .. HAHA :) ,aku just jhit kan aje.. ape yg dsuruh , bedal kan ajew .. kesah apew .. frst2 nx mnjhit tuh , ketaq jgak larh , almaklumlah , gune mesin , huish !! tkut nye , slap2 nnty jhit tgan sndri .. HAHA .. aduhh !! mmg pedih .. aku dpat mrasakan nyew ... ceh !! sixth sense larh kte kan ... huhu .. hurmm , apew lg erk nx mrapu neh , ta de modal da neh , tulun2 .... ha !! adusSh ! nx melayan karenah mygrandma neh , satu hal jgak , jap nx tkar style ini larh , itu larh , cewah !! ssah2 sgt , p jdyk eric leong tuh , kan snang ... respect larh nek !! HAHA ;) ...skunk neh un , aku lari jap semate2 nx update yg baru neh , sementare stok maseh ade , nnty da ilang , mcm2 aku mrapu lak ... da ta lrat nx tnggu mygrandma memikirkan style untuk dpur nyew yg indah tue ... HAHA ;) , ye arh , mne tak indah nyew , pg td ukan maen agy dok mmbersihkan dpur umah neh , kte nyew nx ubah larh serba sdikit , bru cun !! caya lah nek ... haish ! ujan suda .... sejuk dan nyaman ... HAHAHA ;),, huahua ^_^ .. okeyh larh , bubye !! cHaloooo .........

Thursday, March 17, 2011

Waniey Sein's a.k.a Ainul Aishah

hye u alls !! siapakah waniey sein's n ainul aishah ??? adakah my face same like ainul aishah ?? is it true ?? ohhh nooo !! i think , no larh ... but , my mmber Amir Haqim said my face look like ainul aishah .. adakah amir neh agk ta siuman ... ?? eh ! soey ye amir ... aku men2 je ... ta de niat plak nx ckp ko ta siuman ... ta de modal nx ckp nie ... ahaks !! erm , btoi kew ha ?? mcm ta same jew .. haish !! pasan plak kang ... kan da ssah ... Ainul Aishah agy cun kowt kan2 .. erm , nx tgk tak apakah keserasian waniey sein's yg ta brape popular neh ngan Ainul Aishah yg agk popular ...HAHA :), alarh , nx tmpang populariti skit ... tepi2 ... hikhik =) .. eh ! jap2 , kenai kew spe Ainul Aishah neh ??? mne larh taw kowt2 ta knai kan ... Ainul aishah neh yg brlakon ctew BEGITUKAH CINTA kat tb3 pkul 7mlm tue , yg me2gang watak sbagai RIANA ... ha ! hamek kaw ... smpai tb , jam sume aku gy taw ... HAHA :) , alarh, yg jdyk ibu kpda sicomel syakir tue ... knai dah ??? haha ...
ha ! tgk2 ... mne ade same an ... memandai jew amir neh ... sekeh kang !! ahaks :) men2 je babe ,,, xmo pown sekeh ko ... HAHA ;) .. nak tgk plak family BEGUITUKAH CINTA , sweet sgt doe !! i like it :)) ..
ha ! sweet kan .... ish ! ske larh dyorang neh .... syakir tuh pown chumel jer ... pndai je ckp ... HAHA ..
ok larh , neh jew larh yg last , da ngantok neh ... t bile2 if wanie;s free ley larh update yg laen plak ... papaii ! mmmeeeuuaahHH !! see yar !! daaa___

terkenang saat suka dan duka bersame ... kini hnye sweet in memory suda !!

hye u all ! haish , ase nye da lme aku ta update blog neh . adusSh ! erm , aku ase tramat2 larh sedih apabile khilangan seorg kwan , but , ta taw larh , myb , aku jew ase cam g2 kowt , ahaks !! emo jew trlebih aku neh , pdehal , ta de ppew un .. tpi , aku still ade mmber yg aku btul2 syg , wlupown kite da lme ta jmpe , but , kte still kwan right ?? IMY nadya othman ... thanx coz ko sudi dgr prob aku , mmber yg slalu dgr prob aku dlu , da brjauhan , aku ase dye un da lpe kat aku ... erm , sokey larh , tpi,aku still rmember saat suke dan duke bile brsame dye .. time aku ssah , dye tlong aku , and time dye ssah , aku lak tlong dye ... hurmm , but now , ta de spe nx tlong aku ... ahaa ! nadya othman , aku nx ko tahu , aku trlalu2 syg n rndu kat ko .. thanx sgt2 erk , aku ta kan lpew saat2 kite lepak brsame dlu2 .. hehe , ngade jer kan ... ko larh sorang jew mmber aku yg bley pham aku kowt .. aku da ta de spe slain ko babe !bile first kite b'webcam ari tuh , aku ase trharu sgt , smpai aku mlu ngan ko , tahu ??? hik3 ...aku ta suke when , org ckp , aku da ade bf , aku lpew sume mmber2 aku ... tpi , sumre ta pham ngan situation aku now ... nadya othman , aku hope ko pown pham aku skunk .. aku ta pnah lpew mmber2 aku ... tpi ..... ta taw plak , if mmber aku yg aku btul2 syg , da lpew ngan aku ... klu ikutkan tjuk aku kat atas tuh "terkenang saat suke dan duke bersame" .. hurmm , ape yg nx dkenang kan agy ye !! ta de mkne da sume tuh , sweet in memory suda .. haih !! ntah larh ... wlupown , aku neh mcm heppy jew , tpi , ade jgak larh ksakitan yg ta dpt nx dlpekan tuh ... tpi , still ley brsbar ... ta ske nx gdo2 lar .. biar larh kat dye ... if dye taw ksalahan dye , biar kan , tpi , aku ase , dye un ta de feel .. dye an da ade mmber yg lbih agy dr aku ... sokey larh babe !! ap2 un , aku appreciate ape yg ko da lakukan untuk dri aku yaww !! aku syg ko jgak ...


thanx hunn ;) coz sudi berkwan ngan aku .. aku hepy sanad dpt mmber cam ko ..kite da lme kwan kan2 .. dah hmpir 12 tahun kite brkwan , xmo gdo2 ek :) agypown , 4 what kite nx gdo kan ... kan kite bestie forever n ever kan3 ... mmeeeuuaaahHH !!

adusSh ! syeqa's , aku un syg ko jgak lar dear ;) aku hope ko ta kan lpe aku smpai bile2 ... kite still bestie kan ?? aku ta kan lpe saat2 kite brsame dlu ... ceh ! ayt aku ,ta ley bla ek skunk neh , mcm zman 60an plak ... HAHA ... I LOVE YOU SO MUCH babe ! mmeeuuaaaHH :))

Monday, March 7, 2011

kejora & bintang assorted pictures










p/s : abis suda ... ta larat nx upload bnyk2 .. hehe .. nx lebih lnjut , p tgk sndri  ..
haha ..... gemok lar mcm tue klu nx tnjuk sume an ??

bubye ........

lirik lagu Rindu Setengah Mati Soundtrack Sinetron Kejora dan Bintang


aku ingin engkau ada disini
menemani kusaat sepi
menemani ku saat gundah

berat hidup ini tanpa dirimu
ku hanya mencintai kamu
ku hanya memiliki kamu

Reff :
aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati

meski tlah lama kita tak bertemu
ku slalu memimpikan kamu
ku tak bisa hidup tanpamu

aku rindu , setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
ku tak bisa hdup tanpamu
aku rindu..........


sdeyh gilak k ctew neh , adoii ... tpi lagu dye besh taw .. feel g2 .. haha ..
nx tnjuk kt korang actress2 yg tlh brjaye dlm ctew neh ...(kejora&bintang).. hehe

yeah ... kesedihan tgk ctew neh .. haha .. sje nx share ngan korunk .. try ar tgk
at astro ria jam 6.30ptg(isnin-jumaat) .. oke larh , itu shje .. bubye !!

Saturday, March 5, 2011

love this song

what you waiting for-Mizz Nina feat. Colby O'Donis


baby, i never seen someone with your body
you make me wanna get this party started
hey baby come in tell me what this all
baby,baby tell me what you what you waiting for
baby, i never seen someone with your body
you make me wanna get alittle naughty
hey baby come in get it it's all yours
baby,bay tell me what you what you waiting for
it's your birthday so tell me what you want to
it's my birthday i really wanna get with
drop the beat now and may be we can get it started
well go insane and take you to the after party
so what your name hey baby waht your name(oh yeah)
sexys my name ,sexys my name
OK and what your game hey baby what your game
OK i like to play i ... i like to play
hey sexys firl from kuala lumpur
hey baby dance me i'll be on the dance floor
i got with surprise we pop in up in VIP
and if i ask nice can i take you home with me
baby let's crazy, come and loose control
you want to tear up the after party
i know you want some more, i wanna see you with that body
working down real low,baby yeahcome and get it,
what you what you waiting for .

Love This Song !!


yeah , u're so hot mizz nina :) .. btw , i like you much u now ..
beautiful rack and shape girl's .. nice pose , kan3 ?? guwd looking je ...

lagu neh baru btoi wanie sgt2 mnat .. haha .. besh glak lagu neh korang tahu ?? da biase dngar , lme2 da hfal .. adoi !! essay b.i un ta lpas2 agy .. hehe .. oke larh , suda ngantok deh .. hehe .. da ~


kenduri oh kenduri !!

 yeah ! makan time ..... erm , dsebabkan da lme ta gy knduri , rse nyew mcm da kempunan ..
bak kte org lar kan , mcm org pregnant plak .. mcm2 lar kempunan nyew .. nx mam
itu lar , ini lar ..adoii .. bnyak sgt karenah nyew .. haha .. but now , kempunan waniey neh
ta same mcm org pregnant lorh , laen skit ctew nyew .. almklumlah , tringin nx mam
nasi minyak kan .. tpi , nasi minyak sendri ntah ble nx dpat nye .. agk nyew 5/6 tahun agy lar kowt
haha ... taw2 jew da ade post pasl mywedding .. mne taw kan .. kowt jew larh ..
brangan jew lbih .. hope angan2 jdyk knyataan ... Aminn !!
oke , berbalik dgn tajuk ktew td .. kenduri oh kenduri ... pergh !! mmg sdap larh mkan td ...
sampai 2 umah wanie p knduri , satu kat meru , n satu agy kat manjoi jew .. haha :) ..tpi , yg kat manjoi
wanie ta mkan un .. sbb da trlalu knyang .. haha .. da bley jdyk mrs.buncit ... ha ! baru tringat .. ade plak bdak2 catering at situ time org mkan dye nx hangkut pnggan .. mcm apew jew .. cian makcik tuh ..baru nx mam , then dye p amek air , tgk2 makanan dye da ta de .. cian2 .....
trok btoi .. pas uh mnggedik plak tuh .. da ta de tmpat laen nx lalu .. eiyh , ta kesio teman .. tahu ?
tpi kan , tdi ade sorang bdak kecik neh .. comel sesgt .. bru 2tahun umor dye .. comel sbb ape , sbb dye
pkai tdung ,, tue jew pown .. bjet gempak ... erm , gram jew tgk si comel tuh .. haiyaa !!
pas selesai 2,2 umah tuh , gy jlan plak .. adoii ! da lew tghari td pnas terik ...  nx wat cmner kan , jlan pnye pasai .. sume bley , ta kire panas ke hape ... haha ... dalam kul 3 uh blek larh , sbb da ta tahan sgt ,
pnas sgt kt luar tuh , ptg uh bru ujan ... ujan ukan skit , adoii , mnakutkan jew ... lebat selebat2 nyew ....
hehe ,, k larh , da ta taw nx story pasai apew ... ckup lar pasai knduri jer ..
tue un da melalut jgak ... haha .. bubye !! c yarh ... 

 hanya sekadar renungan lorh ... sebagai penulis , msty nx mmfemeskan diri msing2 .. ta g2 wahai
penulis2 blog sekalian ... huhu

Thursday, March 3, 2011

jantung haty saye .. siapakah ???

yeah !! neh larh dye jantung haty saye .. mymom n mydad .. huhu , if ta de dyorang ta de jgak lar wanie neh .. haha .. iloveyousofuckindamnmuch lar mom n dad .. huhu .. thanks a lot coz slame neh da bnyak kuar kan duit untuk wanie .. huhu . mydad neh klakar tahu ?? act , kdang2 ade jgak larh cyes nyew .. tpi , ta lar grang sgt2 .. huh ! mcm2 dyorang wat untuk wanie .. huh .. mymom neh plak klakar jgak .. isyh3 , ta taw nx ckp larh .. mmg klakar doe !! ta reti nx story mcm mne dah .. tgk tuh , trsenyum lebor jew an .. hahah .. erm mydad neh , hobi dye bowling .. huh !! ble da dpt maen tuh , sume org dye da ta ingat .. tmbah2 agy , bile blek perak , msty ank2 sedare nyew ajk fight bowling ,, mydad neh apew agy , follow jew larh .. klakar btoi .. nseb lar tere .. hehe .. ecece , pasan dah .... tpi , mmg knyataan pown mydad tere men bowling , wanie un kalah .. u now what , ari tue g karok wif myfamily coz nx clebrate befday ,  then mydad neh nyayi lagu isabella .. pergh !! klakar ilew ... mymom said , ktorang adek bradik ta pnah dngar mydad nyayi agy , so , tue yg glak ta benti2 uh .. adoii !! bile lar nx abes nyayi nyew .. haha .. erm , ta penah2 gy karok 8jam .. haduh !! mmg sakit larh .. haha .... last2 tuh sume da mcm ta lrat nx nyanyi agy .. haha .. klakar ... mne tak nyew .. myaunt kuar gy bli KFC .. melantak jew lebih .. haha .. apew agy nx story neh .. ase nyew da melalut neh .. haha .. tue lew pasai , wanie da ckp , i'm not a good writer .. huhu .. oke lar ... chauw !!

                                                                   SIBLINGS :

Anati Hazwani Hussain
(k.long)

Anati Aqilah Hussain
(k.ngah)


Anati Atiqah Hussain
(tiqah)

Mohd Hazwan
(Adeq)


LOVE THEM !! :)






kepenatan :(

halohaaaa !! erm , nx story ap neh .. ha ! bru tringat .. nx story larh skit yg wanie rjin kat umah ari neh . hehe :) ..  pnt ilew ari neh tahu ?? mcm2 waniey wat kat umah td .. almaklum larh , kt umah un ta de org , juz waniey n mygrandma yg trcinte .. huhu .. tpi , ponet jgak deh nx mngemas nyew , bru lastweek kmas , dis week still brhabuk agy .. adoi , yg pling memenat kan tuh , waniey polish furniture yg dbuat drpd kayu jati .. haha .. mcm apew jew ... myaunt said , kne slalu rjin kan dri neh polish bende2 tuh .. tpi , mmg remeh skit arh nx wat keje neh .. mmg ta ssah mner , tpi , memenat kan jer .. huhu .. nade2 jew waniey neh ... xpek , da biase dah wat keje2 umah neh .. huhu .. nvermind larh ... nx kte lazy tuh , erm , kdang lar kowt , tpu sesgt if everyday rjin an , msty ade lazy nyew .. haha .. today , wanie ta kuar mner2 pown .. hehe .. anak yg baek neh .. huhu .. ceh ! baek sgt ............. haha ,, klakar jew ..  nx ckp ape agy neh ?? ta de idea arh nx update .. tue yg mlas uh .. haha .. oke larh , bubye !!! c yarh ..


alahai ,, rope apew jew .. haha .. senget !!

Tuesday, March 1, 2011

ujian2

hye , wanie da ta taw ngan spe agy wanie nx story , hny blog neh shajer yg dpt mmbantu wanie .. wanie un da lme ta update kan .. erm , korunk tahu , wanie sdeyh sgt2 skunk ... skunk kul 1.37pg .. b4 that wanie da tido , then trjge sbb ....................
sbb nyew wanie dpt msg from some1 .. mmg sdeyh sgt2 , ade ke ptut wanie tnggu dye eply msg wanie , tpi , ta eply .. erm , nx wt mcm mner kan ,, da org ta ske .. tpi , msg yg wanie dpt uh ukan untuk wanie , untuk org laen , juz trslap sent jer .. ya allah , mmg ta tahan nx meleleh time tuh ..mmg sdeyh sgt2 ,,  ta taw nx ckp mcm mner larh , skunk un ngah tngkap leleh agy .. kat spe wanie nx mngadu ?? fine larh , myb bnde2 neh sume ujian kan .. tpi , ntah larh sama ada dye sje o what .. xpek , wanie still kuat agy nx tnggung pnderitaan neh ...  tpi knapew ???? hah !! wanie ta pham ..
oke , pas neh wanie hny mmpu trsenyum jer .. da ta mmpu nx brkte ap2 ... xpek larh , ktew tgk jew nnty ... wanie hny mmpu trsenyum skunk ... smpai haty an dye wat mcm neh .. wanie ta sngke sgt2 .. wanie tnggu msg dye smpai trtido tahu ?? tpi , ble sdar ............ juz trslap sent .. allah je larh yg tahu mcm mne sket nyew haty wanie .... wanie ta mara atas ap yg da brlaku neh , tpi , mmg wanie ta leyh trime sume nyh .... after dis wanie ta kan msuk cmpur hal kaw lg dah .. kaw da mkn ke , nx g mner , da mandy ke lowm o what larh ...sume nyew wanie xmo amek tahu agy .. so now ! pliss leave me alone yep .. bye !

mood : not in mood lorh !!