Thursday, April 7, 2011

saye ta snggup awak pergi dri life saye . .

assalamualaikum ...

awak , smpai haty awak nx pergi jauh dri life saye kan ..
saya ta dpt terima awak if awak ckp mcm tue ,
tpi , saye da ta mmpu nx hlang awak lah . 
saye sndri pown ta de niat nx pergi jauh dri awak , sbb saye ta kuat awak ...
 tpi , knape awak snggup buat mcm nie kat saye ..
saye btul2 sedih bile awak ckp mcm nie
"*** akan blajar trima hakikat , wanie jgn rsau , *** ta kan gnggu hidup wanie lg , sbb itu yg wanie nx kan .. sbb wanie da penad ngn sume nie kan .. lgipown idup wanie lbih bhagie tnpe *** , walau pun wanie ta ckap , tpi *** dpat ase .. *** ta nak hdup wanie trsekse dsbbkan *** .. *** akn prgi jauh dri idup wani , anggap lah kte ta penah knal , tpi , *** nak wanie tau , wanie org yg pling *** syang kat dnie nie , trpulang kat wanie nx prcye or tak ."
knape awak snggup trpkir nak pergi jauh dri life saye ?
saye btul2 ta sngke awak buat kputusan mcm tue ..
saye ta penah ckp kt awak yg saye ta sygkan awak ,
 hurmm , mngkin itu kputusan yg tepat untuk awak kan ,
pergi jauh dri life saya ..
itu yg awak na kan ? okeh , saye akn trime tue sume ,,
wlau mcm mner pun kputusan awak .. 
saye lg2 sedih bile awak ckp cam nie awak tahu ?
 "lbih baek kite ta knal lngsung drpd jdi mmber , sbb *** ta bole tgk skirenye stu hari nnty wanie ade org laen and waktu tue *** still knal wanie , aty nas akan skit .. lau kite da anggap ta knal lngsung ,*** mngkin bole trime"
knape lah awak mcm nie kan ?
 hurmmm , saye nx wat mcm mner lgi da itu kputusan awak untuk sye kan ..
tpi , knapew awak still cntct sye lgi ?saye ta pham awak ..
awak ta perlu mnangis sbb saye lah awak ,
saye ta suke tgk lelaki mnangis sbb saye tahu ?
bile saye ckp knape awak nx pergi jauh dri life saye awak ckp mcm nie kan ..
"lebih baik mcm tue drpd aty saket tngok org yg kite syg and cintai pegy tnggalkan kite , nas nak berade kat tmpat yg pling istimewe di haty wanie , bkan sekadar teman , tpi , sbgai org yg pling wanie syg and cintai "
ye ! wanie tahu ,
 wanie pun nx letakkan nas dtmpat yg pling istimewe bg wanie ,
tpi , nx wat mcm mner kan , da kite mmg ta brsefahaman lah ..
 haish ! ntah lah , ape nx jdyk akan , awak ! saye sedih sgt2 tahu ?
 saye ta snggup awak pergi jauh ilang dri life saye .. please !!!!

 Tak seorang pun tahu apa yang membuat anda benar-benar bahagia. Ada dua titis air mata di sungai. Air mata titis, air mata yang menyapa satu sama lain, "saya air mata seorang gadis yang mencintai seorang lelaki tetapi telah kehilangan itu. Siapa kau?" menjawab titis air mata kedua, "Saya air mata seorang lelaki yang menyesal membiarkan seorang gadis yang mencintaiku pergi.~

♥ Caring is like playing piano.
First, we played follow the rules.
Then, forget the rules and play follow the heart. ♥


biar saya menipu untuk lihat awak senyum .
biar saya ketawa agar awak ta nampak saya menangis .
saya takkan biarkan awak menangis tanpa saya sebelah awak .
saya rela malu untuk lihat awak ketawa .
saya akan biar awak ketawa walaupun saya tiada .
dan saya ta kesah menangis kalau awak tiada (:

 
saya cuma terfikir , 
kenapa saya orang yang Allah pilih untuk lalui dugaan-dugaan berat tu ?
jawapannya sebab Allah tahu yang saya kuat , mampu tampung dugaan tu .
betul , setiap masalah ade jalan penyelesaian . dan saya dah jumpa .
saya ta mahu dengar dah awak nangis sebab saya oke ?
tapi...
knape manusia akan menghargai selepas kehilangan ?
knape perlu ade sesalan selepas membuad keputusan ?
dan knape , harapan saya mesti berbalas kecewa dan hampa ?
ta mengapa , mesti ada hikmahnya kan ? so ,
senyum (:

awak : jangan merayu , saya ta suka . saya maaf-kan awak . oke ? saya ta berdendam , saya ta bersedih dan saya ta fikir apa-apa tentang "kita" . dan saya seronok awak suda terima keadaan tu . keadaan tiada "kita" tu-lahh . awak jangan merayu taw , ta elok laa . lagipun , saya ta rasa apa-apa . cuma saya ta suka keadaan awak banyak cakap macam tu . awak sabar oke . (:

awak , knape awak sent blek mcj yg saye bg kat awak tue ha ?
awak nx sye nngis lgi ke sbb kte2 saye tue ...
awak , saye bkan sngaje nx wat awak mcm tue ,
tpi , da kite ta brsefahaman ,
mmg ta gne jgak kite brsame awak tahu tak ?
"saye syank awak sgt2 tahu ? saye ta nak awak lari dri saye , if awak lari jgak , saye ikat kuat2 lam aty saye , ley kan ? pdan muke awak .. awak nih ske mnggedik and mnggatai ngan saye kan2 . but , if mcm mne un awak , sye still love u and u always  in my hearts tahu ? saye mmg suke mnggedik ngan awak jgak kan  .. awak ta mara kan ?saye da ta de sape2 slain awak , klu dlu saye nie rjin brtkar , but now saye da bole pkir dgnh waras lah , saye still akan setia . nobody can change u in myhearts , it's only u .. i mish you so much lah syank "
yes ! mmg saye ckp mcm tue kat awak kan ?
awak kte , awak pegang kate2 saye ,
tpi , saye yg ta bole .. bukan saye ta bole ,
 tapi , mngkin smpai sni je lah hbungan kite kan ..
 percaye lah , saye still akan syangkan awak ..
i'll appreacite it ape yg awak suda bg kat saye slame nie ..
awak , satu je saye mntak , if mcm mner un awak da benci saye nnty
 , awak smpan leklok erk brang yg saye penah bg kat awak ..
tue je lah satu2 nye yg tande sye syangkan awak skarang ,
klu dgn kate2 mngkin awak da ta kan prcye dgn saye ,
tpi skarang saye nx bukti kan yg saye syangkan awak dgn brang2 saye ..
trime kasih sgt2 sbb awak prcye kan saye dlu , tapi ,
skarang saye ta tahu samaada awak prcye kan saye lg atau tdak ..
 nvermind lah erk .. saye tahu , mmg salah saye ...
saye mntak maaf sgt2 kat awak .. awak maafkan saye yea .. !

saya sayangkan awak !
saya rindukan gelak tawa awak !
saye rindukan segale2 nye tntang kite ..
saya tramat hrgai awak !
kite slalu share story kan ?
saye rindukan sume tue ..........

maaf seandai nye ade kate2 wanie yg mnyakitkan haty ** ..
selame nie , wanie slalu bsing2 kat *** , sume wanie ta kasi *** buat kan ,
 so now , *** da bebas dri sume tue .. wanie mintak maaf sgt2 ...



 

No comments: