Thursday, April 28, 2011

nampak nye wanie sein's suda mule menggila !

hye guys ! ups lupe .. ASSALAMUALAIKUM .. act , wanie ta de bende pun nx mrepek nie . haha , tapi , ari nie agk mendap skit . ta tau nx buat ape . so , wanie buat kputusan untuk mrepek kat sni lah , haha .nx mrepek ape pun wanie ta tahu . haha , ape yg nx share nye eh ? ta de story lah . huhu , ha ! baru tringt . ari tue wanie update status kat fb , wanie ckp wanie ade mimpi some1 . ---->putera raje<----- . ades ! maleh lee nx story nie . haha , tpi , nx bgtahu gak kat korang2 sekalian nie , wanie jmpe putera impian , yg selame nie wanie idam2kan . haha , tapi , sape dye eh ? sedey tahu tak , ta sempat nx brkenalan , muke dye un wanie ta sempat nx tgk , adui ! malang nye naseb , okeh , then mlm esok nye wanie tido awal semte2 nx cntnue mimpi putera tue balek , tapi , dye ta dtang pulak , huh ! mmg sedey gilak . ade org ckp , putera tue just dtg ari jumaat . coz , time yg wanie mimpi tue un ari jumaat . ade btul jgak kan dye mncul sebb  ari jumaat jer . ha ! ape lgi , esok ari jumaat , wanie nx kne mimpi n hayati btul2 mimpi tue , ecece ! mcm ye2 je kan wanie sein's nie .ssah lah if da berangan terlebih nie .
hurmm , ape lg eh ? next story plak . wei2 , wanie nx tnye something lah kat korang . haha . jgn gelak taw @ mnyampah plak ngn wanie nie , coz wanie sein's mmg suke perasan lah wei , ingt ! jgn gelak @mnyampah lak ngan wanie . haha . suke haty korang lah . nx tnye ------------------> wanie comey tak ? haha , itu jer , bosan lah , kdang2 , klu dlu time wanie dok hostel kan , suke tnye mmber wanie yg wanie nie comey or tak . kdang2 dyorang pun rimas ! hahah , wanie tau lah dyorang rmas ....saje nx mnggedik lebih2 . okeh , korang tahu tak mksud BUDAK2 cmner ? bukan ape lah kan , wanie pun pelik , coz ade segelintir org yg mngatakan wanie sein's nie still kebudak2kan . betul ke statement tue eh ? ntah lah wei , klu btul lah kan , ce angkat tngan skit wanie nx tgok sape yg ckp mcm tue . sokey lah ! accept jer ape yg org kate , tapi , kire oke lah kan budak2 drpd dah tua kan2 ? haha . kiut miut gitu . ah ! lupekan lah . huhu .
okeh lah babe ! wanie un da tatau maw merepek ape lg nie , ckup lah sekadar yg korang bace nie.
tue pun agk tah hape2 kan cite wanie . haha .. lntak korang nx ckp ape .
wanie pnye blog tahu.bukan korang kan . so , shut up ! okeh ..
byebye !

No comments: